Midlertidige retningslinjer pga. COVID-19

Dato: 23-04-2021

Læs om, hvad de midlertidige retningslinjer på kirkegårde, til begravelser og bisættelser pga. COVID-19, betyder i forhold til højtideligheder på Esbjerg Kommunale Kirkegårde.

Senest opdateret 14. juni 2021: Krav om mundbind bortfaldet.

Esbjergs kommunale kirkegårde afholder bisættelser, urnenedsættelser og begravelser, men under ændrede forhold for at minimere risikoen for smitte.

Medarbejderne på Kirkegårdskontoret arbejder hjemmefra, og samtaler foregår telefonisk eller via sikker mail for at undgå smittefare.

Kontaktinformationer

Kirkegårdskontoret kan kontaktes på telefonnummer 76161503.

Hvis du foretrækker at skrive, så send sikker post via borger.dk eller e-Boks. Du finder link til at sende sikkert på

Esbjerg Kommunale Kirkegårdes hjemmeside

Begrænset antal deltagere

I kapellerne kan der afholdes bisættelser eller begravelser med højst følgende antal personer inkl. bedemand, kor og organist:

• Gormsgade Kapel: 50 deltagere
  • Gravlund Kapel: 50 deltagere
  • Novrup Kapel: 50 deltagere

På udendørs begravelser og bisættelser er der en begrænsning på 50 personer.

Salmebøger vil ikke være tilgængelige pga. smitterisiko.

Krav om mundbind bortfaldet pr. 14. juni 2021

Kravet om mundbind er bortfaldet og det er ikke længere obligatorisk at bruge mundbind i forbindelse med handlinger i kapellerne og ved urneudleveringer.